Bilderberg Gruppen og den sanne historien rundt dem(3)En Bokanmeldelse av Rolf Kenneth Myhre

Den årlige konferansen holdes som regel på et femstjerners hotel, helst i en småby eller på et litt isolert sted i naturskjønne omgivelser. Det totale beløpet som legges igjen etter en slik konferanse som varer 3-4 dager, er ca. 10 millioner euro.

Hele hotellet reserveres for den tiden konferansen varer, for å hindre at uønskete journalister og andre sniker seg rundt. De inviterte får vite hvor konferansen skal holdes en uke i forveien. Det er strenge krav om at det som blir drøftet, og hvem som har sagt hva, holdes hemmelig. Eierne og redaktørene for de største og viktigste TV-nettverkene, avisene og tidsskriftene er også invitert, så dette er en konspirasjon som inkluderer mainstream media på bekostning av folket.

Det virker som om David Rockefeller (født 1915) og hans frontmann Henry Kissinger (født 1923) dominerer alle de mektigste NWO-organene, mens Rothschild’ene utøver sin NWO-agenda mer diskrét i bakgrunnen. Kissinger fremstilles generelt som en alfa-hann som kjefter, brøler og truer på livet presidenter, statsministre og generalsekretærer, og behandler dem som brikker på et sjakkbrett. De som ikke adlyder ham eller ikke samarbeider godt nok kan fort havne i en skandale som gjør at de må trekke seg fra sin stilling (som Richard Nixon), eller i verste fall kan de bli drept av leie¬terrorister (som Aldo Moro).

Bilderberg Gruppen og den sanne historien rundt dem(1)En Bokanmeldelse av Rolf Kenneth Myhre
HER

Bilderberg Gruppen og den sanne historien rundt dem(2)En Bokanmeldelse av Rolf Kenneth Myhre
HER

Vist 107 ganger. Følges av 1 person.
Annonse